Πολιτική

Προσπάθησε να κοροϊδέψει με δήθεν χειρουργείο προσβάλλοντας προσωπικά τον Κασσελάκη

Ανάρτηση για τον «φιλαλήθη» Παύλο Πολάκη, όπως γράφει χαρακτηριστικά, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας επιμένει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψευδόταν με την ανάρτησή του για το έκτακτο χειρουργείο που επικαλέστηκε για να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει ενδιαφέρον τι θα πράξει πλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού η αποχή που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης αποτελεί στην ουσία και «προσωπική προσβολή» του Στέφανου Κασσελάκη που είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ.

«Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα», πρόσθεσε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Παρασκευής:

Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης με μία ανάρτηση του χθες το βράδυ αναφερόταν στους λόγους για τους οποίους απείχε από την ψηφοφορία, λέγοντας:

«Οι ενστάσεις και οι ανησυχίες που έχω σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αφορούν κυρίως στην επέκταση των δικαιωμάτων, μέσω Ευρωπαϊκού Δικαίου, στην τεκνοθεσία και το δικαίωμα απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης κύησης. Θεωρώ ότι τα όποια νομικά ζητήματα υπήρχαν θα μπορούσαν να λυθούν με διεύρυνση των όσων προβλέπονται από το σύμφωνο συμβίωσης».

Την ίδια ώρα, με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι επιπτώσεις για τις οποίες είχε μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για όσους δεν υπερψήφιζαν το νομοσχέδιο, θα αφορούν τους τομείς ευθύνης.

Δηλαδή ο Παύλος Πολάκης αναμένεται να αντικατασταθεί από το πόστο του υπερσυντονιστή της κοινοβουλευτικής ομάδας, θέση την οποία κατέχει.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button