Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Άρης: Ο διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Super League

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε της επιλογές της ΚΕΔ για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 25ης αγωνιστικής στη Super League, με το Παναθηναϊκός – Άρης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Τον Σουηδό Μοχάμεντ Αλ Χακίμ επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη (28.02.2024 / 21:00) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Αλ Χακίμ θα έχει βοηθούς τους Φρέντρικ Κλίβερ, Μεχμέτ Κουλούμ, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ και AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ.

Ο Σκανδιναβός είναι γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, αφού έχει ήδη έρθει στη χώρα για άλλες τέσσερα παιχνίδια. Η αρχή έγινε στα περυσινά πλέι οφ, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ (1-2), ενώ φέτος διαιτήτευσε τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Άρης (4-1), ΑΕΚ-Άρης (1-0), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2-2).

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της 25ης ημέρας, στον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης με VAR τον Ανδρέα Γκάμαρη, στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Δημήτρης Μαλούτας με VAR τον Χρήστο Βεργέτη και στη συνάντηση Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με VAR τον Άγγελο Ευαγγέλου.

Στα Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά, Ατρόμητος – Λαμία και Βόλος – ΟΦΗ ορίστηκαν αντίστοιχα οι, Ευάγγελος Μανούχος (VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης), Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (VAR ο Σπύρος Ζαμπαλάς) και Κωνσταντίνος Ανδριανός (VAR ο Στάθης Γκορτσίλας).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης: Ο διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button