Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το πόρισμά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το πόρισμά του για το δυστύχημα στα Τέμπη. «Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισαν, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις τους οι τέσσερις βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έξω από δικαστικό μέγαρο.

Το πόρισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη παρέδωσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, όπου προσήλθαν το μεσημέρι, τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την τραγωδία.

Στο εν λόγω πόρισμα αναφέρεται ότι η σιδηροδρομική τραγωδία δεν οφείλεται μόνο σε ανθρώπινο λάθος, αλλά υπάρχουν και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλή.

Σε δηλώσεις τους, κατά την έξοδό τους από τον Άρειο Πάγο, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κόκκαλης – Αλ. Αυλωνίτης – Δ. Καλαματιανός – Γ. Σαρακιώτης), τόνισαν ότι κατέθεσαν το πόρισμα που συνέταξαν για την σιδηροδρομική τραγωδία προκειμένου να διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή που διενεργεί την ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών.

Τέλος, επισήμαναν ότι όλοι οφείλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική Δικαιοσύνη και πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το πόρισμά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button