Πολιτική

Ο Πολάκης δικαιολογείται για την αποχή από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες

Ανάρτηση στο Facebook με την οποία επιβεβαιώνει την αποχή του από την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο Παύλος Πολάκης. Ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, όντως θα απέχει από τη διαδικασία που ξεκινά σε λίγη ώρα.

Στο μήνυμά του μέσω Facebook, λίγο προτού αρχίσει η ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας – μεταξύ άλλων – να μην τον ψάχνει, καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας όσον αφορά στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Επίσης, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το newsit.gr ο κ. Κασσελάκης έστειλε μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του καλώντας τους να υπερψηφίσουν το σχέδιο νόμου.

To άρθρο Ο Πολάκης δικαιολογείται για την αποχή από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button