Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό στη Super League 1 με απόφαση του CAS – Παραμένει ο μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα πάρει πίσω το βαθμό που του έχει αφαιρεθεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Super League 1, με το CAS να “διαγράφει” την τιμωρία του, αλλά όχι και το μηδενισμό του από το ντέρμπι των “αιωνίων”.

Μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι Πειραιώτες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά και τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά το CAS ανέτρεψε την απόφαση, σε ό,τι αφορά το δεύτερο μέρος της, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ πια, να παίρνει πίσω το βαθμό.

Ο μηδενισμός στο ντέρμπι για τους Πειραιώτες είναι πλέον οριστικός, αλλά ο Ολυμπιακός “κέρδισε” τη “μάχη” στο CAS για την επιστροφή του βαθμού που είχε αποκτήσει βάσει αποτελεσμάτων στον αγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της Super League 1 στους 4 βαθμούς, όντας όμως ακόμη στην 4η θέση.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό στη Super League 1 με απόφαση του CAS – Παραμένει ο μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button