Πολιτική

Ο θρυλικός Καρλ Λιούις στο πλευρό του Τεντόγλου για την αλλαγή κανόνων στο μήκος

Ο Καρλ Λιούις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών, στάθηκε στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, ανέδειξε το θέμα της αλλαγής που εξετάζεται στο μήκος.

Ο Αμερικανός αθλητής στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ, ανάρτησε τις δηλώσεις του Τεντόγλου και σχολίασε: «Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις, αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι θα σταματήσει το μήκος και θα μεταπηδήσει στο τριπλούν εφόσον η παγκόσμια ομοσπονδία καταργήσει τη λογική της βαλβίδας, καθώς σχεδιάζει να μετράει το άλμα κάθε αθλητή από το σημείο που θα κάνει το τελευταίο πάτημα πριν από το άλμα και όχι από τη βαλβίδα, όπως παραδοσιακά ισχύει στο αγώνισμα.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button