Αθλητικά

Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ»

Η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς στο ντέρμπι με τον Άρη στην 26η αγωνιστική της Super League 1, καθώες δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε το πρόβλημα της Ένωσης στα φετινά ματς.

Σχολιάζοντας τα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Super League 1, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε και το Άρης – ΑΕΚ στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Nova, επισημαίνοντας το χαμένο προβάδισμα σε αρκετά παιχνίδια της Ένωσης.

Απόσπασμα των σχολίων του Νικολαΐδη για την ΑΕΚ

«Ήταν 100% υπόθεση της ΑΕΚ. Ήταν στο χέρι της το παιχνίδι. Έχουμε δει αρκετές φορές την ΑΕΚ μετά το πρώτο γκολ να κάθεται. Πέρυσι δεν το έκανε αυτό. Μπήκε πολύ καλά η ΑΕΚ, αλλά όταν άρχισε να κάθεται, ο Άρης άρχισε να ανεβαίνει. Δεν έπαιξε τρομερά ο Άρης. Η ΑΕΚ όταν έπαιζε ήταν πολύ καλή.

Το ξανάκανε με το που έμεινε πίσω στο σκορ. Τελείωσε η ΑΕΚ το ματς με την ίδια να υποχωρεί. Η ΑΕΚ δεν έχει καθαρό μυαλό ίσως, ή δεν κρατάει την μπάλα. Τελειώνουν τα παιχνίδια στη μικρή της περιοχή και δέχεται γκολ στο τέλος. Η ΑΕΚ είναι σαν να έχει κενά διαστήματα και τα πληρώνει».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζει σε κάθε αγωνιστική τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στα κανάλια της Nova.

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για το Άρης – ΑΕΚ: «Ήταν στο χέρι της Ένωσης, αλλά κάθεται συχνά μετά το πρώτο γκολ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button