Πολιτική

Νίκος Παππάς: Προτιμώ να είμαι στο 3%, με εντυπωσιάζει η πρόοδος του Στέφανου Κασσελάκη

Βαριές κουβέντες για την κυβέρνηση με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη από τον Νίκο Παππά, που θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην μπασκετμπολίστας πήρε και αποστάσεις από τις εσωκομματικές έριδες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για «δολοφόνους», σε ό,τι αφορά στα Τέμπη και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως συγκαλύπτει ένα έγκλημα. Δεν έκρυψε ότι έχει καλές σχέσεις τόσο με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον Στέφανο Κασσελάκη και πως η πρόοδος του δεύτερου τον έχει εντυπωσιάσει. «Είμαι το παρόν και το μέλλον, αν δε το φροντίσω εγώ ποιος θα το κάνει;», διερωτήθηκε.

«Είμαι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος που μπήκα είναι για να πολεμήσω στο καθεστώς που όλοι γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζω πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Στο συνέδριο πήγα για να ακούσω ανθρώπους που μίλησαν για προβλήματα που αφορούν στην κοινωνία, εισηγήσεις, απόψεις και λύσεις. Δυστυχώς αναλώθηκε πολύ σε εσωτερικές διαμάχες λόγω της εσωστρέφειας που υπάρχει εδώ και καιρό.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είχε θετικό πρόσημο είναι πιο συσπειρωμένο και υγιές το κόμμα. Να συγκεντρωθούμε στην αντιπολίτευση και στις ευρωεκλογές που έρχονται. Έχω καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν το βλέπω ξεκάθαρα κομματικά, ταυτιζόμαστε στην ιδεολογία μας. Δεν ήρθα στο κόμμα για να ξεκατινιαστώ ούτε να αναλωθώ σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν χίλια δύο σκάνδαλα και ασχολούμαστε με ερωτηματολόγια», είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει λευκή επιταγή. Με καίει που ακόμα οι δολοφόνοι από τα Τέμπη είναι ατιμώρητοι, με καίει η αλαζονεία και η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί συστηματικά να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα.

Όλοι μας θέλουμε να δοθεί δικαιοσύνη, μας εξοργίζει αυτό το πράγμα. Πώς θα αποδοθεί δικαιοσύνη; Σε μία επιτροπή – φιάσκο που προεδρεύει ένας “κλόουν”, ο Μαρκόπουλος που χαζογελάει και κάνει χαβαλέ, και πηγαίνει εκεί ο Καραμανλής και απαντάει με αλαζονεία και υπεροψία λες και έχει χάσει αυτός τη δική του οικογένεια μέσα.

Που τρέχουν οι καημένοι οι συγγενείς στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους; Που μαζεύουν υπογραφές για την άρση ασυλίας; Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας; Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωκοινοβούλιο. Ποιοι, οι υπέρμαχοι του “μένουμε Ευρώπη”. Ποια χώρα που σέβεται τους πολίτες της και τους θεσμούς δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά το έγκλημα; Ποιος έβλεπε την Εξεταστική και δεν ήθελε να σπάσει την τηλεόραση; Δεν θα ασχοληθώ με το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ όταν οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι».

Για το γεγονός πως σβήστηκαν από το σημείο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη τα ονόματα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Όπως μπαζώθηκε το σημείο της τραγωδίας, έτσι έγινε και αυτό. Μπορεί να με κατηγορήσουν ότι τα λέω αυτά επειδή κατεβαίνω υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορώ αυτή την συγκάλυψη.

Πρέπει να είσαι νεοδημοκράτης ή συριζαίος ή κομμουνιστής, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να ζητάς το αυτονόητο και το δεδομένο; Να πολεμήσουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί είναι έξω και «αλωνίζουν» με θεσμικές θέσεις, πολιτικούς τίτλους και απαντούν λες και τους ανήκει η χώρα.

Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα. Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω, να μην μιλάω;».

 

«Είμαι το παρόν και το μέλλον»

«Ζω σε μια χώρα που θέλω να ξέρω τι γίνεται. Ό,τι μάζεψα στη ζωή μου, το οφείλω στον κόσμο που φώναζε το όνομά μου στην κερκίδα. Δεν μπορώ να μείνω αποκομμένος. Δεν μπορώ στον φίλαθλο που με χειροκροτούσε και φώναζε το όνομά μου να μην ξέρω τα προβλήματα του. Είμαι το παρόν και το μέλλον, αν δε το φροντίσω εγώ ποιος θα το κάνει;

Αυτοί οι «μπαρμπάδες» οι παρωχημένοι που κάνουν κουμάντο στις ζωές μας; Άφησα το μπάσκετ στα 32 μου, είχα άλλα 5 χρόνια στο μπάσκετ που θα μπορούσα να πάρω και τριπλάσια λεφτά από αυτά που θα μου έδινε οποιοσδήποτε. Άφησα το μπάσκετ γι’ αυτόν τον λόγο. Θα βγω μπροστά με οποιοσδήποτε κόστος και ό,τι γίνει», είπε στη συνέχεια.

«Προτιμώ να είμαι στο 3% και ας εξαφανιστεί»

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς «ο πατέρας μου στην επαρχία πάντα προσπαθούσε να μου ορίσει το δίκαιο και το σωστό. Από μικρός μου έλεγαν πράγματα για φίλους μου που έρχονταν από την Αλβανία και μου έλεγε ο πατέρας μου ότι δεν έχει καμία διαφορά αν είσαι Αλβανός ή ό,τι άλλο. Τις αξίες μου δεν θα τις αλλάξω με όποιο τίμημα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με κέρδισε όταν μου είπε ότι εγώ θα μπλέξω στην “ζούγκλα” για φτιάξω όλους αυτούς που χάλασαν την “ζούγκλα” και να μην χαλάσουν και άλλους. Προτιμώ να είμαι στο 3% και ας εξαφανιστεί παρά στο 40% των δολοφόνων. Με ενδιαφέρει να πολεμάνε το σύστημα. Με εντυπωσιάζει η πρόοδος του Στέφανου Κασσελάκη».

«Αν παίξουμε σουτάκια με τον Λιάγκα θα χάσει»

Ο Νίκος Παππάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω παρακολουθήσει ό,τι είπε ο Λιάγκας. Όταν έγινε η “διαμάχη” με τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρχε η σκέψη των ευρωεκλογών. Αν παίξουμε σουτάκια θα χάσει γιατί είναι στο πεδίο μου, αλλά και στο δικό του το πεδίο δεν κερδίζει ούτε στο κομμάτι της κόντρας μας. Κάθε φορά που βρισκόμουν αντιμέτωπος με τον Λιάγκα είναι “άλλη μία μέρα στο γραφείο”. Εννοείται θα πήγαινα στην εκπομπή του, τι ώρα είναι;», σχολίασε δηκτικά.

«Με ενοχλεί που κάτι τέτοιες φιγούρες, που στον βωμό της τηλεθέασης πουλάνε και την ψυχή τους. Αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Δεν το λέω για να κατηγορήσω τον Λιάγκα, το λέω γενικά. Περιμένω να τα πούμε από κοντά την εκπομπή του αν με καλέσει», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

To άρθρο Νίκος Παππάς: Προτιμώ να είμαι στο 3%, με εντυπωσιάζει η πρόοδος του Στέφανου Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button