Αθλητικά

Με Εμμανουήλ Καραλή και Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκληρώνεται η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκασκώβης

Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης την Κυριακή (03.03.2024) με τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ελισάβετ Πεσιρίδου να είναι οι τελευταίες ελληνικές παρουσίες στη διοργάνωση.

Η τελευταία ημέρα (03.03.3034) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη έχει την παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή και της Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Με τη θετική αύρα από το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου, οι δύο τελευταίοι εκπρόσωποι της εθνικής ομάδας θα μπουν στην Emirates Aena για να δώσουν καλύτερό τους εαυτό.

Η Πεσιρίδου μετέχει στην 3η προκριματική σειρά στις 12.39 και θα τρέξει στην πρώτη διαδρομή. Η φετινή της επίδοση είναι 8.24 και υπάρχουν έξι αθλήτριες στη σειρά της που έχουν καλύτερο χρόνο. Για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις ή να πετύχει έναν από τους έξι καλύτερους χρόνους, όσων δεν πάρουν το απ’ ευθείας εισιτήριο.

Ο Καραλής μετέχει απ’ ευθείας στον τελικό του επί κοντώ στις 21.00 μαζί με άλλους δέκα πολύ μεγάλους αθλητές, προεξέχοντος του Μόντο Ντουπλάντις. Αγωνίζεται ένατος στη σειρά, έχοντας φετινή, και μάλιστα πρόσφατη επίδοση, 5.72, τη δέκατη καλύτερη από όσους συμμετέχουν στον αγώνα.

Ο πήχης θα μπει αρχικά στα 5.50, στη συνέχεια θα ανέβει στα 5.65, 5.75, 5.85 και από εκεί και έπειτα θα τοποθετείται κάθε φορά πέντε πόντους ψηλότερα.

Πληροφορίες: segas.gr

To άρθρο Με Εμμανουήλ Καραλή και Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκληρώνεται η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκασκώβης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button