Κόσμος

Μετά τις εκλογές σε Ρωσία και Τουρκία η επισκεψη Πούτιν στην Άγκυρα

Οι αρχές της Άγκυρας υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί μετά τις εκλογές σε Ρωσία και Τουρκία.

Η Τουρκία ελπίζει ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις εκλογές και στις δύο χώρες, αναφέρει το πρακτορείο RIA NOVOSTI, επικαλούμενο πηγή από την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή της τουρκικής προεδρικής διοίκησης δήλωσε ότι η επίσκεψη προετοιμάζεται, αλλά δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα διεξαχθούν στις 17 Μαρτίου και οι τοπικές εκλογές στην Τουρκία θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι η ημερομηνία επίσκεψης του Ρώσου προέδρου στην Τουρκία δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σημείωσε ότι η επίσκεψη συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές.

Ο δημοσιογράφος Hande Fırat της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet ανέφερε ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τουρκία έχει αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία. Δήλωσε ότι ο λόγος είναι οι εκλογές στις δύο χώρες.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button