Πολιτική

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη της Μαρέβας Γραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, για «συκοφαντική ανάρτηση» εις βάρος της, προαναγγέλλει το πρωθυπουργικό γραφείο με ανακοίνωσή του.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει πως η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη «θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο» εις βάρος της κυρίας Έλενας Ακρίτα.

Μάλιστα επισημαίνεται πως το πρωθυπουργικό γραφείο θεωρεί αυτονόητο «πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι η ακόλουθη:

Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της κυρίας Έλενας Ακρίτα χθες Κυριακή, 31.3.2024, με την οποία άφηνε υπονοούμενα περί «παραγοντισμού» της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη «με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες» με αφορμή δημοσίευμα της «ΕΣΤΙΑΣ» που διαψεύστηκε τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όσο και από το περιβάλλον του εκδότη και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική συνέντευξή του είχε πει πως η κυρία Ακρίτα στοχοποιεί την κυρία Γκραμπόφσκι και θα έπρεπε να της ζητήσει συγνώμη.

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε η κυρία Ακρίτα λέγοντας πως το να ζητήσει συγνώμη λογικά αποτελεί πρωταπριλιάτικο αστείο, ενώ επανέφερε την ανάρτησή της με τις ίδιες αιχμές κατά της κυρίας Γκραμπόφσκι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη και το αίτημα περί άρσης της ασυλίας της.

 

To άρθρο Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button