Κόσμος

Κύπρος: Βομβαρδισμένο τοπίο από την κακοκαιρία η Λεμεσός – Ακρωτηριάστηκε στα δάκτυλα ένας άνδρας

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Λεμεσός, μετά την επέλαση του ανεμοστρόβιλου, που άφησε πίσω του κατεστραμμένα υποστατικά, πεσμένους πασσάλους, ξεριζωμένα δέντρα, καθώς και ένα σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, άνδρας ακρωτηριάστηκε στα δάκτυλα τα ξημερώματα της Τετάρτης και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία που διαμένει ο άνδρας, όταν το χέρι του πιάστηκε σε πόρτα, λόγω του ανεμοστρόβιλου.

Από την πρώτη στιγμή, ο άνδρας, που σύμφωνα με την Πολιτική Άμυνα, είναι Ισραηλινής καταγωγής, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του χεριού του.

Η Λεμεσός βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, ο οποίος προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε διάφορα σημεία, καθώς παρέσυρε και έριξε κάτω γερανό στη Γερμασόγεια, ενώ μετέφερε διάφορα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα κλαδιά δέντρων, τσίγκους και πασσάλους της ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για να καθαρίσουν τον αυτοκινητόδρομο, ώστε να μην σημειωθεί μεγάλο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο, αλλά και να μετακινήσει αντικείμενα από άλλα σημεία.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button