Ελλάδα

Κορινθία: Την Τετάρτη απολογείται ο 45χρονος πατέρα που ζει σε λαγούμια με την οικογένεια του

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, θα περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου για να απολογηθεί ο 45χρονος άνδρας που ζει με την γυναίκα του και τα παιδιά του σε λαγούμια στα Κάτω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας.

Ο 45χρονος μέχρι την απολογία του στον τακτικό ανακριτή, θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» είναι για απείθεια, έκθεση ανηλίκων, καθώς και για το νόμο περί υποχρεώτικότητας φοίτησης.

Με δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου άνδρα υποστήριξε ότι ο εντολέας του θα είναι σύντομα ελεύθερος με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου.

Παράλληλα ο δικηγόρος του 45χρονου, ανέφερε ότι ο πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε δήμο της Αττικής μέσω τηλεργασίας, ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και τα έχει η μητέρα τους.

Άφαντα τα παιδιά και η μητέρα

Και ενώ ο 45χρονος βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης τα παιδιά και η μητέρα της οικογένειας παραμένουν άφαντοι, από χθες, όταν πήγαν οι αρχές στο σημείο που διαμένει η οικογένεια των παλαιοχριστιανών.

Ο 15χρονος γιος του συλληφθέντα ήταν το μόνο από τα ανήλικα παιδιά που βρισκόταν στα λαγούμια της οικογένειας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων για να εξετάσεις.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button