Πολιτική

ΚΝΕ: Η εικόνα του Μητσοτάκη στην συνδιάσκεψη της ΔΑΠ δείχνει όσο στριμωγμένη είναι η κυβέρνηση από τους φοιτητές

«Η εικόνα του πρωθυπουργού να κάνει μάθημα στα στελέχη της ΔΑΠ επιβεβαιώνει πόσο στριμωγμένη είναι η κυβέρνηση από τους αγώνες των φοιτητών και πόσο μόνη απέναντι στο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιό της» αναφέρει η ΚΝΕ σε σχόλιό της για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η ΚΝΕ αναφέρει για τον Κυριάκο Μησοτάκη πως «η αγωνιώδης προσπάθεια να πείσουν ότι νοιάζονται για το καλό της νεολαίας σκοντάφτει στην επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, στην καταστολή και συκοφάντηση των φοιτητών, στην πραγματικότητα των χαμηλών μισθών, των πανάκριβων ενοικίων και των διαλυμένων πτυχίων, στο ξεσκαρτάρισμα των μαθητών ανάλογα με το πορτοφόλι των γονιών τους, στην υποβάθμιση συνολικά της δημόσιας Παιδείας.

Αυτή την πολιτική, που έχει τη σφραγίδα της ΕΕ και όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, έρχεται να απογειώσει η κυβέρνηση με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, κάνοντας το επόμενο βήμα για ένα πανεπιστήμιο-«σούπερ μάρκετ», με τους φοιτητές πελάτες και τα πτυχία σε τιμοκατάλογο».

«Εμπόδια σ’ αυτόν τον κατήφορο βάζει η μεγάλη πλειοψηφία της νέας γενιάς με την αγωνιστική της αδιαλλαξία, που θα εκφραστεί και στο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Μάρτη» τονίζει η ΚΝΕ και καταλήγει στο σχόλιό της με το εξής «υστερόγραφο»:

«Υ.Γ. Το πρόβλημα του Κ. Μητσοτάκη και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ μειοψηφίας – πλειοψηφίας το καταλάβαμε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις. Θα το καταλάβουν κι αυτοί στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές, με την ανάδειξη της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. σε 1η δύναμη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».

To άρθρο ΚΝΕ: Η εικόνα του Μητσοτάκη στην συνδιάσκεψη της ΔΑΠ δείχνει όσο στριμωγμένη είναι η κυβέρνηση από τους φοιτητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button