Αθλητικά

Ισπανικά ΜΜΕ τον βάζουν στην έξοδο από την Mπέτις ενόψει καλοκαιριού

Μικρή φαίνεται πως θα είναι η… θητεία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπέτις, καθώς δεν φαίνεται ότι θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα της La Liga.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται με την ομάδα της Ανδαλουσίας, η Μπέτις έχει ήδη πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει την απόφαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, κάνοντας λόγο για ένα… αποτυχημένο πείραμα.

«Ο Σωκράτης έφτασε στη Ρεάλ Μπέτις χωρίς πολλές προσδοκίες. Περισσότερο σαν πείραμα που ίσως βγει καλά. Εάν έπαιζε καλά, υπήρχε σκοπός να ανανεωθεί. Όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Ο Σωκράτης δεν έχει ρυθμό και δεν του εμπιστεύονται το μέλλον του συλλόγου.

Η απόδοσή του όταν χρειάστηκε ήταν κακή και δεν βοήθησε την ομάδα να ανακτήσει τη σταθερότητά της στην άμυνα. Ως εκ τούτου, δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν και θα είναι ξανά ελεύθερος. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Πελεγκρίνι και δεν βγήκε σε καλό», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί πως ο 35χρονος έχει κάνει 8 συμμετοχές συνολικά στη LaLiga, τις 7 ως βασικός, χωρίς να έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button