Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο κατέληξαν προπονητής και διαιτητής μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα

Εικόνες που προκαλούν θλίψη εκτυλίχθηκαν στην Θέρμη Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, αμέσως μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Προπονητής και διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να διακομισθούν στο νοσοκομείο και οι δύο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στις ομάδες ΑΕ Νεάπολης Αστραπή και Ήφαιστου Θέρμης, ο 28χρονος προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας και ο 21χρονος διαιτητής άρχισαν να λογοφέρουν.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι δύο νεαροί άνδρες πιάστηκαν στα χέρια καταλήγοντας στα επείγοντα νοσοκομείου με τραύματα και για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button