Ελλάδα

Θεαγένειο Νοσοκομείο: Επείγουσα ΕΔΕ για τη φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες

Την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, και την επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκάλεσε η φωτογραφία, που απεικονίζει ασθενή, ξαπλωμένο, σε καρέκλες του Θεαγένειου Νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία ανάνηψης από μέθη μετά απο κολονοσκόπηση.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζιλβέ, Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής του Νοσοκομείου, που ανήρτησε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ασθενής ελλείψει κρεβατιών, ξάπλωσε στις καρέκλες του νοσοκομείου.

Για το περιστατικό εξέδωσε Δελτίο Τύπου η Διοίκηση του νοσοκομείου, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ως χώρος ανάνηψης μετά από ενδοσκοπική εξέταση, δύναται να χρησιμοποιηθεί ο θάλαμος πλησίον του Ενδοσκοπικού Εργαστηρίου… Στον 4ο όροφο επίσης, βρίσκεται η Καρδιολογική Μονάδα, η οποία μπορεί να προσφέρει άμεσα, πλήρη και επείγουσα ιατρική φροντίδα…Σε επείγουσες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η αίθουσα ανάνηψης του χειρουργείου, στον 2ο όροφο εντός του Αναισθησιολογικού Τμήματος».

«Οι κλίνες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της διοίκησης αφορούν κάποιο επείγον περιστατικό. Αυτά αντιμετωπίζονται. Εδώ μιλάμε για την ανάνηψη, άρα οι κλίνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Πρέπει να υπάρχει δίπλα στο ενδοσκοπικό, ένας χώρος κατάλληλος, ο όποιος να μπορεί ο ασθενής να ανανήψει», όπως δήλωσε ο Βασίλης Μουρατίδης, , πρ. Εργαζομένων Θεαγενείου.

Το νοσοκομείο επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Β. Ελλάδα για τις θεραπείες τους. Το Θεαγένειο Νοσοκομείο, είναι ένα από τα τέσσερα αντικαρκινικά νοσοκομεία της Ελλάδας, με το κυρίως κτίριο να διαθέτει 353 κρεβάτια νοσηλείας.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button