Οικονομία

Η Εθνική Τράπεζα αλλάζει, με το βλέμμα στο αύριο

Η εξέλιξη της Εθνικής Τράπεζας σε μια τράπεζα πιο εξωστρεφή, πιο ευέλικτη, με έμφαση στις ψηφιακές δυνατότητες και στην ανάπτυξη λύσεων που απαντούν σε συγκεκριμένες ανάγκες, είναι κάτι που παρατηρείται καιρό και που ήδη έχει αποδώσει, με σημαντικές αλλαγές στο μοντέλο εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η τράπεζα.

Αυτή η επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ειδικά ετών υπογραμμίζεται και μέσα από την ανανέωση της εταιρικής της εικόνας.

Με ανανεωμένη ταυτότητα που διατηρεί με επιτυχία την ιστορικότητα αλλά και τη νεωτερικότητα που πλέον φέρει η τράπεζα, με νέα χρώματα και ένα σύγχρονο design σε όλα τα σημεία επικοινωνίας με το κοινό, η Εθνική Τράπεζα οπτικοποιεί τον εκσυγχρονισμό της, τη δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παροχή έξυπνων και εξειδικευμένων λύσεων για τις ανάγκες των Ιδιωτών και των Επιχειρήσεων.  

Βασικό στοιχείο στη νέα εικόνα της Εθνικής Τράπεζας, η έλλειψη. Ένα σχήμα ταυτισμένο με την Εθνική Τράπεζα και ταυτόχρονα τόσο ευέλικτο για να αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία, κάθε νέα ιδέα, κάθε επιχειρηματική κίνηση.

Έτσι, μέσα από ένα ευρύ και πολυσχιδές οικοσύστημα που εφαρμόζεται πλέον σε κάθε σημείο επαφής και εξυπηρέτησης, η Εθνική εκφράζει τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία που βασίζεται στη συνδεσιμότητα, την προσβασιμότητα, την απλότητα και τη διαρκή καινοτομία και η οποία έχει στο επίκεντρό της τον πελάτη, εφαρμόζοντας μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση με εστίαση στις ανάγκες, τις ανησυχίες, τα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον.  

Με τη νέα της εικόνα και την ηχηρή δήλωση “Η Τράπεζα Σήμερα” , η Εθνική Τράπεζα εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ να ανοίξει τον διάλογο, να δώσει απαντήσεις για το μέλλον, όχι απλώς ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις, αλλά οδηγώντας τες, προς όφελος της οικονομίας, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος, του κάθε νοικοκυριού.

Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα της νέας ημέρας της τράπεζας. Είναι εδώ για όλους, με προσαρμοστικότητα, εμπειρία και εξειδίκευση 183 ετών. 

To άρθρο Η Εθνική Τράπεζα αλλάζει, με το βλέμμα στο αύριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button