Αθλητικά

«Εύχομαι ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να φτάσουν στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena»

Ο Γιάννης Βρούτσης ευχήθηκε σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να παίξουν στον τελικό του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» γήπεδο που αγωνίζεται η ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Βρούτσης στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών για τις 100 ημέρες πριν από τον τελικό του Conference League(29/05) στην «OPAP Arena» εξέφρασε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Μάλιστα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε πως οι υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει την UEFA να επιλέγει την Ελλάδα για να φιλοξενήσει τόσο μεγάλα γεγονότα.

Αναλυτικά τα λόγια του Γιάννη Βρούτση:

 «Ο τελικός θα αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση ότι η Ελλάδα επιστρέφει στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Επιστρέφουμε δυναμικά ως οικοδεσπότες. Οι υποδομές που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπουν να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ισχυρό διαβατήριο προσέλκυσης περισσότερων διοργανώσεων. Αποτελεί παράσημο η επιλογή της UEFA. Υποχρέωση μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

 

Η Ελλάδα έχει βάλει τον πήχη ψηλά αλλά μπορεί να τον περάσει όμως ενωμένοι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εδώ γεννήθηκε ο αθλητισμός. Το υπουργείο αθλητισμού θα συμβάλλει όπου χρειαστεί. Μακάρι στο θεσμό αυτό να δούμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τα ελληνικά γήπεδα σε 2 μήνες θα είναι σύγχρονα με τον νέο αθλητικό νόμο θα εξαλειφθούν οι παραλείψεις».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια μέρα πολλαπλής τιμής για την Αθήνα κ την Ελλάδα και τη Ν Φιλαδέλφεια. Τιμή και για την ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που της δείχνει η ΟΥΕΦΑ.

Τιμή κ για την ΑΕΚ και τον κ Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ που είναι αξιόλογο για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή».

 

Ο Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας/Φιλαδέλφειας Γιάννης Τομπούλογλου δήλωσε:

«Η πόλη μου θα ακουστεί για μια φορά ακόμα στα πέρατα του κόσμου καθώς το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κονφερενς Λιγκ.

Είναι ευτυχής συγκυρία ότι το παιχνίδι θα γίνει στην πόλη μας η οποία φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την οικοδόμηση της, αλλά και η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια της. Να αναδείξουμε την προσφυγιά και από που ερχόμαστε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να χαράξουμε το μέλλον.

Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθυνθώ στο σημερινό ακροατήριο και να πω ότι η πόλη μου δοκιμάστηκε σκληρά, όταν τον περασμένο Αύγουστο έγινε θέατρο σκληρών συμπλοκών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Η νέα διοίκηση του Δήμου μας, είναι ολόψυχα και με κάθε πρόσφορο τρόπο στο πλευρό της Πολιτείας, της μεγάλης ΠΑΕ της πόλης μας, της ΑΕΚ και όλων των θεσμικών φορέων, προκειμένου να καταπολεμηθεί το τέρας της οπαδικής βίας».

 

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button