Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Μάκης Βορίδης: Η ΝΔ είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα

Μηνύματα λίγο καιρό πριν τις ευρωεκλογές απέστειλε από τη Ρόδο ο Μάκης Βορίδης. Όπως εκτίμησε ο υπουργός Επικρατείας, σε σχετική του ανάρτηση στα social media, «η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα».

Όπως ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, «οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε όλοι συντονισμένοι στην ίδια κατεύθυνση επιλέγοντας Ευρωβουλευτές που θα υπερασπιστούν τις αξίες και τις ιδέες της Ευρωπαϊκής Δεξιάς».

Κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου στη Ρόδο, ο υπουργός Επικρατείας διαμήνυσε ότι πρέπει να επιλεγούν από τους πολίτες, ευρωβουλευτές που «θα υπερασπιστούν κυρίως και πρωτίστως τα συμφέροντα της Ελλάδας χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει το ισχυρότερο ευρωπαϊκό δεξιό κόμμα».

Η ανάρτηση Βορίδη στο X πρώην Twitter:

 Σε άλλο σημείο, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο Μάκης Βορίδης ανέφερε ότι «η αναβάθμιση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και η ανάδειξη του αναπτυξιακού τους ρόλου αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας. Η ενίσχυση του αποκεντρωμένου συστήματος συμβάλει στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών σε περιφερειακό επίπεδο και στο βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων διακυβέρνησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών», κατέληξε.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button