Ελλάδα

Επείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό με ασθενή στο Θεαγένειο διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τη διενέργεια ΕΔΕ για περιστατικό που έλαβε χώρα στο Θεαγένειο νοσοκομείο, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και απεικονίζει ασθενή να είναι ξαπλωμένος σε καρέκλες,  διέταξε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Θεαγένειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Τζιλβές δημοσίευσε την Πέμπτη (29/2/24) στο Facebook, μία φωτογραφία ασθενούς που δείχνει έναν ασθενή να είναι ξαπλωμένος στις καρέκλες της αίθουσας αναμονής μετά από την ενδοσκόπηση, μέχρι να συνέλθει από τη μέθη, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα ανάνηψης.

«Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ‘αίθουσα ανάνηψης’. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα», έγραψε ο κ. Τζιλβές κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δική του ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής είπε ότι έχει διατάξει επείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό, καθώς, όπως τονίζει ο υπουργός, τη στιγμή εκείνη υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια στο νοσοκομείο. «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά» γράφει ο κ. Γεωργιάδης.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button