Πολιτική

Εκτός κόμματος θέτει ο Στέφανος Κασσελάκης όσους δεν είναι μαζί του – Απέλυσε τον διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιο Γεωργόπουλο

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θύμιος Γεωργόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας του. Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα είχαν στοχοποιήσει τον Θύμιο Γεωργόπουλο για διαρροές και πιο συγκεκριμένα, ότι ευθύνεται για τη διαρροή της εταιρείας του Στέφανου Κασσελάκη στον τύπο.

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν ευσταθεί καθώς ο Θύμιος Παπαγεωργίου είναι ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς ο οποίος ουδέποτε ενεπλάκη με τέτοιου είδους θέματα.

Οι ίδιοι άνθρωποι ενοχοποιούν τον κύριο Γεωργόπουλο για τις σχέσεις του με στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια.Επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

 

To άρθρο Εκτός κόμματος θέτει ο Στέφανος Κασσελάκης όσους δεν είναι μαζί του – Απέλυσε τον διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιο Γεωργόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button