Αθλητικά

Εθνική μπάσκετ: Προπονήθηκε κανονικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Ανακοινώθηκε το επιτελείο γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα πρώτα παιχνίδια στα “παράθυρα” του Ευρωμπάσκετ, και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τέθηκε στη διάθεση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Λαρεντζάκης προφυλάχθηκε αρχικά, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων, αλλά σήμερα (21/02/24) συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και υπολογίζεται από τον Βασίλη Σπανούλη για τα παιχνίδια της Εθνικής μπάσκετ, με την Τσεχία στο ΣΕΦ (23/2) και την Ολλανδία στη Χάγη (26/2), για τα προκριματικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ.

Από εκεί και πέρα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε αναλυτικά και το επιτελείο της νέας Εθνικής μπάσκετ, με μία ομάδα 16 ανθρώπων δίπλα στον νέο προπονητή της “γαλανόλευκης”.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ

Η Εθνική ανδρών ανεβάζει ρυθμούς στην, εκ των πραγμάτων σύντομη, προετοιμασίας της για τους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ 2025. Μεθαύριο Παρασκευή (23/2, 21.00) στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Τσεχία και την ερχόμενη Δευτέρα (26/2, 20.30) στη Χάγη με την Ολλανδία, για έναν όμιλο τον οποίο συμπληρώνει η Μεγάλη Βρετανία.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο ΣΕΦ και σήμερα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τις πρώτες μέρες προφυλάχτηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και γι’ αυτό είχε προστεθεί στην αρχική κλήση και ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά με την ομάδα.

Η νέα σελίδα της Εθνικής Ανδρών που άρχισε να γράφεται με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βασίλη Σπανούλη έφερε νέα πρόσωπα και στο επιτελείο των συνεργατών του κόουτς.

Αναλυτικά η στελέχωση του επιτελείου της Εθνικής ομάδας είναι η εξής:

Προπονητής: Βασίλης Σπανούλης

Συνεργάτες: Ηλίας Καντζούρης, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος

Γυμναστής: Ανδρέας Γκατζούλης

Γιατρός: Ζακ Μελάγιες

Φυσικοθεραπευτές: Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Τόλης Καρατζάς, Νίκος Γονατάς

Φροντιστές: Ανδρέας Φραντζέσκος, Ανδρέας Κουτσιάφτης

General Manager: Νίκος Ζήσης

Team Manager: Κώστας Κώτσης

Εκπρόσωπος Τύπου: Μενέλαος Σεβαστιάδης

Social Media: Νίκος Ταμπόσης

Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων: Δήμος Ντικούδης

To άρθρο Εθνική μπάσκετ: Προπονήθηκε κανονικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης – Ανακοινώθηκε το επιτελείο γύρω από τον Βασίλη Σπανούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button