Αθλητικά

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά θα είμαι πάντα υποστηρικτής της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Γκουστάβο Πογέτ είπε ένα πρώτο… αντίο στην Εθνική Ελλάδας, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ και ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σε ανάρτησή του στο instagram, ο Γκουστάβο Πογέτ αφήνει ακόμη “ανοιχτό” το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησε μέχρι σήμερα στην ομάδα, αφού έληξε η αρχική συμφωνία του με την ΕΠΟ.

Η ανάρτηση του Πογέτ

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, το προπονητικό επιτελείο και εγώ φτάσαμε, χθες, στο τέλος των συμβολαίων μας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά αν αυτό ήταν το τέλος του ταξιδιού μας μαζί, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να μοιραστώ την ευγνωμοσύνη μου. Η εργασία και η εκπροσώπηση της Εθνικής Ελλάδας υπήρξε απόλυτη τιμή και χαρά.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν (προσωπικό ΕΠΟ, Ιατρικό προσωπικό, Kitman’s κτλ) και που στήριξαν την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, το πάθος των οπαδών σε αυτή τη χώρα είναι ασύγκριτο.

Φυσικά, θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους και κάθε παίκτη. Η αφοσίωσή σας και το ταλέντο σας αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα αφήσουμε το πέναλτι αυτής της εβδομάδας να επισκιάσει την απίστευτη πρόοδο που έχουμε πετύχει μαζί.

Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με μια τόσο εξαιρετική ομάδα παικτών που είναι τόσο κλάση εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ποιος ξέρει τι θα επιφυλάσσει το μέλλον, αν συνεχίσουμε μαζί ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο – θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας»

 


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button