Αθλητικά

Γκρίζλις – Μπακς 113-110: Νέα ήττα για Γιάννη Αντετοκούνμπο επί εποχής Ντοκ Ρίβερς

Παρά την εντυπωσιακή απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις και πλέον μετρούν ρεκόρ 3-7 επί εποχής Ντοκ Ρίβερς.

Κάτι δεν πάει καλά! Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν να προβληματίζουν (ρεκόρ 35-21) και ηττήθηκαν στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις με 113-110, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek freak” σημείωσε για μια ακόμη φορά double double με 35 πόντους και 12 ασίστ, αλλά δεν πήρε αρκετές βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Ο Λίλαρντ ακολούθησε με 24 πόντους και 7 ασίστ, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα -για την ισοφάριση- έχασε την μπάλα σε άμυνα που του έγινε και τελικά -αφού έφτασε και πάλι στα χέρια του- έκανε ένα τραγικό, μακρινό και άστοχο σουτ.

Για τους γηπεδούχους, ο Ζιέρ Γουίλιαμς και ο Τζέι Τζέι Τζάκσον σκόραραν από 27 ο καθένας, ενώ ο Βινς Γουίλιαμς σημείωσε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ξεκίνημα του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Μπακς δεν είναι το ιδανικό αφού υπό την τεχνική καθοδήγηση του 62χρονου προπονητή, η ομάδα του Μιλγουόκι έχει απολογισμό τρεις νίκες και εφτά ήττες και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την τρίτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια!

 

Πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς – όπως και όλες οι ομάδες – έχουν την διακοπή για το All Star Weekend μπροστά τους, με το επόμενο παιχνίδι τους να είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (24/2) τα χαράματα (05:00) κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Σε αγώνες για το ΝΒΑ είχαμε τα αποτελέσματα:

Μέμφις Γκρίζλις – Μιλγουόκι Μπακς 113-110

Γιούτα Τζαζ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 137-140

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 91-128

To άρθρο Γκρίζλις – Μπακς 113-110: Νέα ήττα για Γιάννη Αντετοκούνμπο επί εποχής Ντοκ Ρίβερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button