Πολιτική

Γεραπετρίτης στη Βουλή για τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Είμαστε σε επαφή με τις αρχές της Ουκρανίας

«Είμαστε σε επαφή με τις ουκρανικές αρχές», ανέφερε στη Βουλή ο Γιώργος Γεραπετρίτης για το ρωσικό χτύπημα στην Οδησσό λίγο πριν τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σήμερα (07.03.2024) η τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ε.Ε. για την ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ερωτηθείς σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την επίσκεψη στην Ουκρανία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής:

«Eίμαστε σε επαφή με τις Ουκρανικές αρχές για να υπάρξει πλήρεις διαλεύκανση της υπόθεσης. Δεν υπήρξε άμεση απειλή ή κίνδυνος ζωής ή ακεραιότητας. Διευρύνονται τα αίτια και την πηγή της επίθεσης».

Ο υπουργός, ανέφερε πως «σήμερα το απόγευμα θα υπάρχει μια τηλεδιάσκεψη μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, με πρωτοβουλία της Γαλλικής Κυβέρνησης, όπου θα συζητηθεί το Ουκρανικό ζήτημα και τα περαιτέρω βήμα για την ενίσχυση του αμυντικού αγώνα της Ουκρανίας κατά της Ρωσικής επιθετικότητας».

To άρθρο Γεραπετρίτης στη Βουλή για τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Είμαστε σε επαφή με τις αρχές της Ουκρανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button