Πολιτική

Αυγέρη στο Live News: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Στα συμπεράσματα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκλήρωσε τις διαδικασίες του χθες, Κυριακή, με κύρια απόφαση να μην γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.
«Την κωδικοποίηση για όλο αυτό που συνέβη είναι ότι σύσσωμο σχεδόν το Συνέδριο είπε: ”έχουμε πρόεδρο, έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας, δεν πάμε σε εκλογές”. Επαναβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη στον Πρόεδρό μας και πάμε να δώσουμε τις επόμενες εκλογικές μάχες με ένα θετικό πρόσημο και με εξωστρέφεια. Όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες ήταν και με ένταση και στενοχώρια» είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην εκπομπή Live News. 

Για το ερωτηματολόγιο που ανέβασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον i-syriza σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου: «Ήταν ένα ερωτηματολόγιο που απευθυνόταν προς τα μέλη του κόμματος, ήταν απλές ερωτήσεις που δεν θα έμπαιναν στο διάλογο των τριήμερων εργασιών του Συνεδρίου. Αυτό ήταν το επίδικο κι έτσι ξεκίνησε η πρωτοβουλία της συντρόφισσας Όλγας Γεροβασίλη για την συλλογή υπογραφών. Αποτελεί ένα κείμενο που τέθηκε προς διάλογο για το μέλλον».

Ως προς τα αποτελέσματα των διεργασιών της Πολιτικής Γραμματείας σημείωσε η κα Αυγέρη: «Υπήρξε μία ομόφωνη απόφαση ότι έχουμε αμοιβαία εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου και πάμε να κάνουμε ένα ωραίο Συνέδριο, ώστε να δώσουμε μία αισιοδοξία και δύναμη στα απλά μας μέλη, που κακά τα ψέματα έχουμε εξαντλήσει τα όριά τους».

«Επιβεβαιώθηκε περίτρανα η εμπιστοσύνη στο πρόεδρο»

Ενώ για το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τι παρήγαγε αυτό απάντησε η Δώρα Αυγέρη: «Επιβεβαιώθηκε περίτρανα η εμπιστοσύνη στο πρόεδρο, ο κόσμος είπε ότι έχουμε πρόεδρο, υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν χρειαζόμαστε εκλογές και πάμε για τα επόμενα βήματα. Το Συνέδριο παρήγαγε ένα αποτέλεσμα ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν είναι διαλυμένος, είναι ενωμένος κι αποφασισμένος για τις επόμενες ”μάχες”».

«Είναι ξεκάθαρο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πείσμα αυτών που πιστεύουν ότι έχουμε τελειώσει. Ξέρουν και ξέρουμε πολύ καλά ότι αν ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και γίνει η ”ραχοκοκαλιά” της προοδευτικής παράταξης θα έχουμε αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές. Όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνουν άμεσα αλλαγές που θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα. Το Εκτελεστικό Γραφείο είχε συγκροτηθεί επί Κασσελάκη, και σίγουρα θα επανενεργοποιηθεί», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ερωτώμενη ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν θα είναι τα επιθυμητά απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ της νίκης και της επόμενης μέρας».

«Ο κ. Τεμπονέρας απέδειξε ότι δεν είναι αντίπαλος, δεν έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος», ξεκαθάρισε η κα Αυγέρη καταλήγοντας.

To άρθρο Αυγέρη στο Live News: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button