Αθλητικά

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ 3-2 (2-1 παράταση): Οι «ροχιμπλάνκος» στα προημιτελικά του Champions League

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 3-2 της Ίντερ στα πέναλτι, με τους «ροχιμπλάνκος» να αφήνουν εκτός Champions League τους φιναλίστ της περασμένης διοργάνωσης και να προκρίνονται στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Η Ίντερ προηγήθηκε στο παιχνίδι με το γκολ του Ντιμάρκο στο 33΄ωστόσο το προβάδισμα της ιταλικής ομάδας δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Αντουάν Γκριεζμάν δυο λεπτά αργότερα με όμορφο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν.
Και ενώ όλα έδειχναν πως το 1-1 θα είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης, ο Μέμφις Ντεπάι είχε αντίθετη γνώμη, με τον Ολλανδό επιθετικό στο 87΄να κάνει το 2-1 και να στέλνει τον αγώνα στην παράταση.
Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Ρικέλμε έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κάνει το 3-1, με τους παίκτες των «ροχιμπλάνκος» να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Στον έξτρα χρόνο δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγείται στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η Ατλέτικο με ήρωα τον Γιάν Όμπλακ που απέκρουσε δυο εκτελέσεις, κέρδισε 3-2 την Ίντερ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο η Ατλέτι θα γίνει η τρίτη ισπανική ομάδα στα προημιτελικά του Champions League και δεύτερη από την πόλη της Μαδρίτης. 

To άρθρο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ 3-2 (2-1 παράταση): Οι «ροχιμπλάνκος» στα προημιτελικά του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button