Ελλάδα

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Χειρόφρενο και στα λεωφορεία την ερχόμενη Τετάρτη – Τι ισχύει σε μετρό και προαστιακό

Στην 24ωρη γενική απεργία που αποφάσισε για την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ αλλά και οι εργαζόμενοι στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ:

«Αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Στα αστικά λεωφορεία, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00 24ωρη απεργία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση σωματείων εργαζομένων (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ).»

Αναμένεται ανακοίνωση για το μετρό

Για το μετρό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια επίσημη απεργία, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση καθώς οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες συμμετέχουν στις γενικές απεργίες.


Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button