Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Προανακριτική Επιτροπή: Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία

«Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται, επιβεβαιώνοντας την πολιτική εξίσωση ‘Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης, η συγκάλυψη, έχει πρόσωπο», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην αντίδραση της κυβέρνησης στο κείμενο – κατηγορητήριο που παρέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση στην ΝΔ.

Με το κείμενο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την ΝΔ να ψηφίσει το αίτημα για Προανακριτική Επιτροπή, με την ΝΔ να απαντά πως εάν δεν ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία, μιλάμε απλά για κίνηση εντυπωσιασμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως: “Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία”.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: “Από το ‘να φέρετε στη Βουλή κατηγορητήριο, να το συζητήσουμε’ και ‘με γενικές κατηγορίες και χωρίς κατηγορητήριο, δεν έχουμε κράτος δικαίου’, του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ‘αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην ολομέλεια’ των κυβερνητικών πηγών.

Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση”.

Ακολούθως εξηγεί: “Μισή ώρα αφότου παρέλαβε στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατηγορητήριο που ζητούσε επιτακτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πέταξε για ακόμα μια φορά τη… μπάλα στην εξέδρα, για να διασώσει τον κ. Καραμανλή από τις βαρύτατες πράξεις και παραλείψεις που του αποδίδονται”.

To άρθρο Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Προανακριτική Επιτροπή: Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button