Πολιτική

Ανατροπή με την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου – «Είμαι μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω»

Αν και οι πρωινές (14.03.2024) πληροφορίες και διαρροές ήθελαν τον Όθωνα Ηλιόπουλο να παραιτείται, εντός της ημέρας, από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά εκείνος δεν είχε τέτοια πρόθεση. Και το δήλωσε ξεκάθαρα. 

Ήταν σχεδόν… δεδομένο ότι ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε αποφασίσει αφήσει τη Βουλή και να παραχωρήσει έτσι τη θέση του στην επόμενη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Αλλά οι πληροφορίες διαψεύστηκαν και μάλιστα από τον ίδιο τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Και αντί να ανακοινώσει ότι παραχωρεί την έδρα του, ο Όθωνας Ηλιόπουλος δήλωσε ότι παραμένει και μάλιστα μάχιμος βουλευτής.

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες», είπε κατά την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος του κόμματος, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα σενάρια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγονταν φήμες ότι ο Όθωνας Ηλιόπουλος σκεφτόταν να παραιτηθεί από βουλευτής, λόγω φόρτου εργασίας. 

Μάλιστα, οι φήμες αυτές είχαν προκαλέσει και σενάρια μαζικών παραιτήσεων ώστε να φτάσει η σειρά του Στέφανου Κασσελάκη για να μπει στη Βουλή.

To άρθρο Ανατροπή με την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου – «Είμαι μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button