Αθλητικά

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα παρέλαβε βραβείο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο από ακαδημία των Καμένων Βούρλων

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Λαμία για τον αγώνα της 24η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ματίας Αλμέιδα βραβεύτηκε από τοπική ακαδημία των Καμένων Βούρλων, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με δύο τίτλους στην πρώτη χρονιά του στην Ελλάδα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την ΑΕΚ και τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο. Καμένων Βούρλων, είχαν την ευκαιρία να τον τιμήσουν από κοντά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζουν την αποθέωση όπου κι αν πάνε και αυτό έγινε και σήμερα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα στη Λαμία. Η αποστολή της ΑΕΚ δέχθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο από τις ομάδες Κ16 και Κ14 της Ακαδημίας του Α.Ο. Καμένων Βούρλων, ο οποίος τίμησε την ΑΕΚ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό αθλητισμό. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Αλμέιδα, παρουσία του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Κυρμανίδη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παρέλαβε ο ίδιος την τιμητική πλακέτα.

To άρθρο ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα παρέλαβε βραβείο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο από ακαδημία των Καμένων Βούρλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button