Πολιτική

«Αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη – Ανοιχτό να ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης»

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και χαρακτήρισε πολιτικά ανόητο κάποιοι να τον αμφισβητούν.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παππάς σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είναι αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη».

«Το κόμμα με αυτή την ενότητα θα προσπαθήσει να πάει στις ευρωεκλογές. Η δική μου πεποίθηση και η διάθεση του κ. Κασσελάκη είναι ότι αν αμφισβητηθεί θα ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε το ερωτηματολόγιο και την αναταραχή που προκλήθηκε εσωκομματικά. «Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη, συνεχίζει να υφίσταται, τα μέλη συνεχίζουν να ψηφίζουν κανονικά, ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή η αναταραχή εξηγήθηκε στα μέλη της ΠΓ. Ο πρόεδρος αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του, ωστόσο μεταξύ τους δόθηκαν εξηγήσεις και η ΠΓ εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση του προέδρου. Το τρίτο θέμα είναι ότι η ΠΓ συνεδρίασε χωρίς να λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του προέδρου -ως όφειλε να λάβει-  οπότε αναγκάστηκε να συνεδριάσει και μία δεύτερη μέρα για να είναι παρών ο πρόεδρος και αφού εξηγήθηκαν όσα έγραψε στην επιστολή του δια ζώσης, ύστερα την απέσυρε».

Στην ερώτηση αν σε ένα ενδεχόμενα κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές τεθεί θέμα ηγεσίας ήταν κατηγορηματικός.  «Ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής, θα κριθεί το 2027 στις Εθνικές εκλογές, αν οποιοσδήποτε θέλει να τον αμφισβητήσει ο πρόεδρος θα ζητήσει την αναβάπτιση της εντολής του από τη βάση του κόμματος».

Τέλος όσον αφορά στο θέμα επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα δήλωσε: «Δεν θεωρώ αυτό το σενάριο ρεαλιστικό».

 

To άρθρο «Αδιανόητο και πολιτικά ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη – Ανοιχτό να ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button