Πολιτική

«Αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη ο απολυμένος διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος και προειδοποιεί για αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμο

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Θύμιος Γεωργόπουλος, ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ που απέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με μια ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε τα Χριστούγεννα με τις πληρωμές στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη έγιναν με δικά του χρήματα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει σήμερα ο κύριος Γεωργόπουλος ωστόσο, τα χρήματα του Στέφανο Κασσελάκη, μπήκαν στο λογαριασμό αφού είχαν γίνει ήδη οι πληρωμές. Σύμφωνα πάντα με τον κύριο Γεωργόπουλο, επιστράφηκαν στον κύριο Κασσελάκη, αφού δεν χρησιμοποιήθηκαν τελικά για τις πληρωμές.

«Το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε στον λογαριασμό της Left Media ΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής 29/12/2023, ενώ το Δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων στα ΜΜΕ είχε καταβληθεί ήδη την Πέμπτη 21/12/2023 και η μισθοδοσία των εργαζομένων για Δεκέμβριο την Παρασκευή το πρωί 29/12/2023.
Ποιος διέρρεε, λοιπόν και ποιος επιμένει εδώ και τρεις μήνες ότι οι εργαζόμενοι δήθεν πληρώθηκαν μισθούς και Δώρο από τα χρήματα του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη»;

«Φωτογραφίζοντας» τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κύριος Γεωργόπουλος συμπληρώνει: «Το δάνειο επιστράφηκε την Πέμπτη 4/1/2024 μόλις μας έγιναν γνωστά τα στοιχεία του λογαριασμού που έπρεπε να κατατεθεί η επιστροφή της (αχρησιμοποίητης) τραπεζικής οφειλής. Ποιος διέρρεε, λοιπόν, ότι ακόμα το δάνειο δήθεν δεν έχει επιστραφεί»;

Όπως ο ίδιος λέει, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παραδώσει, ούτε καν να χαιρετήσει τους συντρόφους του. Αν και αρχικά είχε αποφασίσει να μην τοποθετηθεί δημόσια, τελικά το έκανε και μάλιστα προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξουν νέες απαντήσεις, με ονοματεπώνυμο, σε περίπτωση νέων «διαρροών».

To άρθρο «Αδειάζει» τον Στέφανο Κασσελάκη ο απολυμένος διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος και προειδοποιεί για αποκαλύψεις με ονοματεπώνυμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button