Πολιτική

Έλενα Ακρίτα για εισαγγελική πρόταση για Μίχο: Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη

«Σωματικά άρρωστη» γράφει πως νοιώθει η Έλενα Ακρίτα, αναφορικά με την εισαγγελική πρόταση  για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου, από το αδίκημα της μαστροπείας και του βιασμού.

«Από την ώρα που διάβασα για τον Μίχο που – κατά την εισαγγελέα – ούτε παιδοβιαστής είναι, ούτε ντ@βατζής, αισθάνομαι σωματικά άρρωστη» γράφει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει τη χώρα..

«Αλήθεια. Έντονος πονοκέφαλος κι ένα στομάχι χάλια. Δεν ήξερα σε ποιο βαθμό μπορεί να σωματοποιήσει κανείς την αηδία, τον αποτροπιασμό και τη φρίκη που εισπράττει όταν η καρδιά και το μυαλό δεν μπορούν να επεξεργαστούν αυτό το βδέλυγμα που ζήσαμε σήμερα» σχολιάζει η Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Από την ώρα που διάβασα για τον Μίχο που – κατά την εισαγγελέα – ούτε παιδοβιαστής είναι, ούτε ντ@βατζής, αισθάνομαι σωματικά άρρωστη. Αλήθεια. Έντονος πονοκέφαλος κι ένα στομάχι χάλια.
Δεν ήξερα σε ποιο βαθμό μπορεί να σωματοποιήσει κανείς την αηδία, τον αποτροπιασμό και τη φρίκη που εισπράττει όταν η καρδιά και το μυαλό δεν μπορουν να επεξεργαστούν αυτό το βδέλυγμα που ζήσαμε σήμερα«.

To άρθρο Έλενα Ακρίτα για εισαγγελική πρόταση για Μίχο: Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button