Vegan κέικ με καρύδια και χαρούπι

ΥΛΙΚΑ
• 300γρ αλεύρι
• 50γρ χαρουπόσκονη
• 150γρ καρύδια
• 1 γεμάτο κουταλάκι τσαγιού κανέλα, αλεσμένη
• Λίγο γαρύφαλο, αλεσμένο
• 3 κουταλάκια τσαγιού baking powder
• 200γρ ζάχαρη
• 100γρ λάδι
• 250γρ ρόφημα αμυγδάλου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοπανίζεις τα καρύδια λεπτά και τα ανακατεύεις με το αλεύρι, την χαρουπόσκονη, την κανελα, τα
γαρύφαλα και το baking powder.

Κτυπάς το λάδι με τη ζάχαρη και το ρόφημα αμυγδάλου. Προσθέτεις στο μείγμα των καρυδιών κι
ανακατεύεις καλά.

Αδειάζεις σε φόρμα για κέικ, την οποία έχεις βουτυρώσει και καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνεις σε
μέτριο φούρνο για 50’ περίπου.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.