Tapioca με καρύδα, συμπιεσμένο καρπούζι, σορμπέ καρπουζιού

ΥΛΙΚΑ

Για το Tuile:

100 γρ. ασπράδια αυγών

100 γρ. ζάχαρη

100 γρ. αλεύρι

100 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

Για το σορμπέ καρπούζι:

770 γρ. χυμός καρπουζιού

130 γρ. ζάχαρη

50 γρ. σιρόπι γλυκόζης

40 γρ. Fibra Plus

10 γρ. Superneutro Fruit (βάση)

Για το crumble:

300 γρ. Αλεύρι “00”

240 γρ. μαλακό βούτυρο

240 γρ. ζάχαρη

Αλάτι

Βανίλια

Για τη γαρνιτούρα:

Βρώσιμα λουλούδια

Γαρνιτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το Tuile: Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτετε μια σταγόνα κόκκινο χρώμα τροφίμων.

Απλώνετε σε μια φόρμα σιλικόνης και ψήνετε στους 150 βαθμούς για 8 λεπτά.

Για το σορμπέ: Χτυπάτε όλα τα υλικά και τοποθετείτε το μίγμα στη μηχανή παγωτού.

Για το crumble: Ανακατεύτε όλα τα υλικά με τα χέρια σας. Τοποθετείτε το crumble σε ένα ταψί με σιλικόνη. Μαγειρεύετε για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς κελσίου.

Σεφ: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.