Αθλητικά

Euro 2024: Ξέφραγο αμπέλι τα γήπεδα! Ακόμη και παιδάκια ξεφεύγουν από τους security

Το Euro 2024 βρίσκεται ακόμη στη φάση των ομίλων, αλλά η οργάνωση δεν μοιάζει καθόλου με Γερμανία, αφού τα περισσότερα γήπεδα είναι… ξέφραγο αμπέλι, με εισβολείς ακόμη και μικρά παιδάκια στους αγωνιστικούς χώρους.

Ειδικά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία για το Euro 2024 της Γερμανίας, ήταν… μπάτε σκύλοι αλέστε, αφού η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο “προσέλκυσε” μία σειρά από εισβολείς και όλοι κατάφεραν να φθάσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικότερα όμως, από την αρχή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχουμε δει δεκάδες εισβολείς να καταφέρνουν να βρεθούν ακόμη και αγκαλιά με τους ποδοσφαιριστές στη μέση του γηπέδου, με τους ανθρώπους της ασφάλειας των γηπέδων στη Γερμανία να δείχνουν ότι αδυνατούν να τους ελέγξουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τουρκία, ακόμη και ένα πιτσιρικάς οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να πλησιάσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να φωτογραφηθεί μαζί του, πριν τον οδηγήσουν στην έξοδο οι security. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε η πρώτη φάση των ομίλων του Euro 2024.

Οι Γερμανοί είναι μάλιστα τυχεροί που δεν υπήρξε και κανένα άγριο περιστατικό με κάποιο ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής.

To άρθρο Euro 2024: Ξέφραγο αμπέλι τα γήπεδα! Ακόμη και παιδάκια ξεφεύγουν από τους security δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button