Beef short ribs | Χρυσές Συνταγές

Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά βοδινό short ribs

60 ml ελαιόλαδο

50 γρ. καστανή ζάχαρη

30 γρ. ρίγανη φρέσκα

30 γρ. σκόρδο σε σκόνη

30 γρ. κρεμμύδι σε σκόνη

30 γρ. Cajun

20 γρ. πιπέρι Καγιέν

20 γρ. αλάτι

20 γρ. παπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τη ρίγανη και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Το μαρινάρουμε και το αφήνουμε για ένα βράδυ. Το ψήνουμε στους 120 βαθμούς για 4 ώρες.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.