Beef short ribs | Χρυσές Συνταγές
Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά βοδινό short ribs
60 ml ελαιόλαδο
50 γρ. καστανή ζάχαρη
30 γρ. ρίγανη φρέσκα
30 γρ. σκόρδο σε σκόνη
30 γρ. κρεμμύδι σε σκόνη
30 γρ. Cajun
20 γρ. πιπέρι Καγιέν
20 γρ. αλάτι
20 γρ. παπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τη ρίγανη και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Το μαρινάρουμε και το αφήνουμε για ένα βράδυ. Το ψήνουμε στους 120 βαθμούς για 4 ώρες.
Πηγη δημοσιεύτηκε στο
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.