BBQ Brisket | Χρυσές Συνταγές
Από τον σεφ Παντελή Σοφοκλέους
ΥΛΙΚΑ
3 κιλά brisket
50 γρ. αγγλική μουστάρδα
30 γρ. αλάτι
50 γρ. καστανή ζάχαρη
20 γρ. πιπέρι
30 γρ. πάπρικα
30 γρ. κύμινο
30 γρ. πιπέρι καγιέν
20 γρ. σκόρδο σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε το κρέας με τη μουστάρδα. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε και το βάζουμε σε όλο το κρέας. Ψήνουμε στο γκριλ στους 120 με 140 βαθμούς για 6 ώρες.
Πηγη δημοσιεύτηκε στο
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.