21χρονη οπαδός συνελήφθη για τρομοκρατία μετά από απειλή για πυρηνική καταστροφή σε αγώνα στις ΗΠΑ

Απίστευτη είδηση από τις ΗΠΑ, με μία 21χρονη να συλλαμβάνεται και να καταλήγει στη φυλακή, επειδή απείλησε να ανατινάξει πυρηνικό αντιδραστήρα, αν έχανε η ομάδα της σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Γιούτα και στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας του κολεγίου κόντρα στο Σαν Ντιέγκο, φέρεται να προκάλεσε τον τρόμο στην περιοχή.

Κι αυτό γιατί στο εν λόγω πανεπιστήμιο υπάρχει όντως πυρηνικός αντιδραστήρας στο κτίριο Merrill Engineering και χρησιμοποιείται στην έρευνα φοιτητών και καθηγητών. Σύμφωνα με την αστυνομία του Σολτ Λέικ Σίτι λοιπόν, η 21χρονη εμφανίζεται να είπε ότι «αν η ομάδα ποδοσφαίρου δεν κερδίσει τον αγώνα, θα ανατινάξω τον πυρηνικό αντιδραστήρα που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο της Γιούταπροκαλώντας μια μαζική καταστροφή».

Ως εκ τούτου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενη για τρομοκρατία, με την ομάδα της να κερδίζει πάντως τον αγώνα με 35-7.

To άρθρο 21χρονη οπαδός συνελήφθη για τρομοκρατία μετά από απειλή για πυρηνική καταστροφή σε αγώνα στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.