Ό,τι ετοιμάζετε εις βάρος της Ελλάδας θα μας βρείτε απέναντι

Την αντίθεσή του στην πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου για σύσταση πέντε εξεταστικών επιτροπών εξέφρασε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας. 

«Οι Εξεταστικές δεν γίνονται μέσω Facebook. Γίνονται μέσα σε γραφεία και με συνεννόηση», είπε ο Βασίλης Στίγκας την ώρα που ο πρωθυπουργός αλλά και οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχωρούσαν από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.

«Ό,τι και να ετοιμάζετε εις βάρος της Ελλάδας να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι γιατί αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να συμβεί νέα προδοσία με νέες Πρέσπες 2», συνέχισε ο κ. Στίγκας λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός σύσσωμος θα αντιταχθεί και θα σταθεί όρθιος φυλάσσοντας Θερμοπύλες και πολεμώντας ντόπιους και ξένους που οραματίζονται μια Ελλάδα χωρίς σύνορα, θρησκεία, αξίες, πολιτισμό και ιστορία».

Όπως είπε, συμφωνεί με την αναβάθμιση των F-16, την αγορά των Rafale, των φρεγατών και την παραγγελία των F-35, αλλά δεν συμφωνεί με το ότι «θα πληρώσουμε πανάκριβα οπλικά συστήματα, χωρίς ένα αντισταθμιστικό όφελος για τη χώρα μας, που εκεί θα μπορούσαν να απασχοληθούν χιλιάδες ελληνικά χέρια μειώνοντας πολύ θετικά την ανεργία».

Ο Βασίλης Στίγκας μίλησε για την έλλειψη βαριάς βιομηχανίας και για τις μεγάλες ελληνικές βιομηχανικές εταιρίες που έκλεισαν ή μείωσαν σημαντικά τις δραστηριότητές τους.

Παράλληλα ζήτησε άμεση μείωση φορολογικών συντελεστών σε ΦΠΑ και ιδιαίτερα στα τρόφιμα… «Γελάει όλος ο πλανήτης με τα market pass», τόνισε. 

«Εμείς οι Σπαρτιάτες είμαστε πλέον η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων. Βγαίνουμε μπροστά, δυναμικά με σθένος και αποφασιστικότητα, όχι μόνο για να μην ζήσουμε ξανά μέρες ντροπής όπως στις Πρέσπες, αλλά για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να σταθούμε στα πόδια μας και να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που μας αξίζει. Και να είσαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» είπε και έκλεισε την ομιλία του με μια φράση του Ελύτη: «Την άνοιξη αν δεν μπορείς να τη βρεις την φτιάχνεις». Γι αυτό καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης», κατέληξε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.
Ανακοίνωση: Λόγω των συνεχών αυξήσεων στις παροχές μας βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κάλυψης των αναγκών συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου (servers, website , hosting κ.α). Θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς την βοήθεια και την στήριξή σας με δωρεές, για την ορθή και μελλοντική λειτουργία του chat . Κάντε δωρεά πατώντας πάνω στο εικονίδιο Donate.