Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε την πολύτεκνη αγρότισσα και TikToker, Αναστασία Καλαλίδου

Την Αναστασία Καλαλίδου, μία πολύτεκνη αγρότισσα από το χωριό Αξός της Πέλλας, συνάντηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη.

Η 39χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών μίλησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα της έδωσαν το κίνητρο να «συστήσει» τα προϊόντα του τόπου της, αλλά και συνταγές από τον τόπο καταγωγής της στο ευρύ κοινό, μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα «TikTok», όπου τα σχετικά βίντεο που αναρτά έχουν προσελκύσει χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

@h…mam #fyp #μπακλαβας ♬ πρωτότυπος ήχος – H…MAM

Επίσης, προσέφερε στον πρωθυπουργό γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες παραγωγής της.

«Με ρώτησε πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα και είπα ότι με ώθησε αφενός ότι οι έμποροι έπαιρναν τα φρούτα μας σε χαμηλή τιμή και κυρίως ότι πολλά έμεναν ανεκμετάλλευτα, αν δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές της κατηγορίας τους σε ό,τι αφορά το μέγεθος. Για παράδειγμα ένα μεγάλο ροδάκινο θα πρέπει να ζυγίζει 300 γραμμάρια για να ανήκει στην κατηγορία 3Α, ένα ροδάκινο 100 γραμμαρίων δεν το ήθελαν, όμως όσο πιο μικρό είναι το φρούτο, τόσο πιο νόστιμο και ζουμερό είναι. Ξεκίνησα την προσπάθεια να μεταποιώ αυτά τα προϊόντα που έμεναν ανεκμετάλλευτα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βοήθησαν να προωθήσω τη δουλειά μου, δείχνοντας και τις συνταγές μου, δίνοντας ιδέες, μυστικά μαγειρικής. Με ρώτησε πώς έμαθα να μαγειρεύω και του απάντησα ότι η καταγωγή μου καππαδοκική και επιβάλλεται να ξέρω να μαγειρεύω», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κα Καλαλίδου.

To άρθρο Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε την πολύτεκνη αγρότισσα και TikToker, Αναστασία Καλαλίδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.