Χοιρινό ψητό με χαρουπόμελο και whiskey

ΥΛΙΚΑ
• 2 κιλά χοιρινό μπέικον (ολόκληρο κομμάτι)
• 1 κουταλιά σούπας αόρατο
• 200γρ whiskey
• 100γρ χαρουπόμελο
• Αλάτι
• Άσπρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένεις και στεγνώνεις το κρέας με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το τοποθετείς σε ταψί φούρνου (με κάλυμμα), βάζοντας από κάτω τους σπόρους αόρατο. Το περιλούζεις με το whiskey και απλώνεις πάνω του το χαρουπόμελο.

Πασπαλίζεις με χοντρό αλάτι και το πιπέρι, χοντροκοπανισμένο.

Καλύπτεις το ταψί και ψήνεις σε μέτριο φούρνο. Όταν περάσουν 2 ώρες, το ξεσκεπάζεις και το περιλούζεις με το ζωμό του. Συνεχίζεις το ψήσιμο για 1/2 ώρα ακόμα.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.