Χοιρινή μπριζόλα στο γκριλ | Χρυσές Συνταγές
Από τον σεφ Χρήστο Παναγιώτου
ΥΛΙΚΑ
8 μπριζόλες
150 ml soy sauce
70 γρ. καστανή ζάχαρη
30 γρ. Worcestershire sauce
20 γρ. μουστάρδα Dijon
3 σκελίδες σκόρδο
10 γρ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες. Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Πηγη δημοσιεύτηκε στο
Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.