Χειροποίητοι Κολοκυθοκεφτέδες | Χρυσές Συνταγές

Be my Chef από το εστιατόριο Το Ελληνικό

ΥΛΙΚΑ
• 200 γρ. κολοκύθι
• 50 γρ. φέτα
• Λίγο φρέσκο άνηθο
• Λίγο φρέσκο δυόσμο
• Φρέσκο κρεμμυδάκι
• 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 1 αβγό
• Αλάτι, πιπέρι
• Λάδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβετε το κολοκύθι στον λεπτό τρίφτη και σουρώνετε για να φύγουν τα υγρά του.

Ψιλοκόβετε τον άνηθο, το δυόσμο και το κρεμμυδάκι.

Προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Πλάθετε το μείγμα σε μικρές μπαλίτσες και αλευρώνετε.

Βάζετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί καλά, τηγανίζετε τους κολοκυθοκεφτέδες.

Σερβίρονται με τζατζίκι.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.