Χεζμπολάχ: Υποστηρίζει ότι μπορεί να κατασκευάσει πυραύλους ακριβείας & drones


Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα, δήλωσε σήμερα ότι για πρώτη φορά η οργάνωσή του έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει χιλιάδες ρουκέτες σε πυραύλους ακριβείας και να κατασκευάσει drones εντός του Λιβάνου.


 


«Κατασκευάζουμε drones στον Λίβανο εδώ και πολύ καιρό και όποιος θέλει να τα αγοράσει, ας κάνει παραγγελία», ανέφερε ο Νασράλα σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.


Ιρανοί ειδικοί βοήθησαν τη Χεζμπολάχ να μετατρέψει ρουκέτες σε πυραύλους ακριβείας, είπε ο Νασράλα, συμπληρώνοντας ότι η οργάνωσή του έχει επίσης αυξήσει τις δυνατότητές της για την αντιμετώπιση drones, κάτι που οδήγησε σε μείωση των υπερπτήσεων ισραηλινών μη επανδρωμένων πτητικών μέσων.


Πριν από λίγες ημέρες, ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς υπέγραψε διαταγή για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τριών λιβανέζικων εταιρειών που φέρονται να προμήθευαν τη Χεζμπολάχ με υλικά για την κατασκευή πυραύλων ακριβείας.


Εν τω μεταξύ, ο Γκαντς δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε Λιβανέζους πολίτες, παράλληλα με τις «αποφασιστικές ενέργειες» για το πρόγραμμα των ιρανικών πυραύλων ακριβείας που υλοποιείται στην «καρδιά» του Λιβάνου.


 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.