Χαλάει την Τσικνοπέμπτη ο καιρός – Βροχές και χιόνια στα ορεινά


Καθόλου ευνοϊκός για τσίκνισμα δεν θα είναι ο καιρός αύριο με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να δείχνει βροχές.


Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας Κλεάνθης Νικολαΐδης ανέφερε ότι αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας ένα σύστημα χαμηλής πίεσης.


«Αυτή τη στιγμή το χαμηλό σύστημα βρίσκεται στον ελλαδικό χώρο και κινείται προς την περιοχή της Κύπρου. Συγκεκριμένα θα επηρεάσει την ελεύθερη Αμμόχωστο, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και τα κατεχομένα παράλια».


Σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη οι θερμοκρασίες σήμερα θα είναι ψηλές σε σχέση με τις κανονικές, δηλαδή στους 20-22 σε παράλια και εσωτερικό και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.


Για αύριο Τσικνοπέμπτη είπε τα εξής, «Αύριο δεν θα είναι ο εξαιρετικά καλός καιρός για εκδρομές όπως ούτε και την Παρασκευή. Δεν αποκλείεται να έχουμε χαλαζόπτωση ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα έχουμε χιόνι η χιονόνερο. Τα ίδια φαινόμενα θα έχουμε την Πέμπτη την νύχτα και την Παρασκευή. Το Σάββατο ο καιρός  θα είναι μερικώς συννεφιασμένος». 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.