ΦΩΤΟ: Καταζητείται 41χρονος για επίθεση, οπλοφορία, μαχαιροφορία και συμπλοκή

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Επίθεσης, Πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, Οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, Μαχαιροφορίας, και Συμπλοκής, δίνει στην δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Saddam Qunbus, ημερομηνίας γέννησης 22/11/1981, από Συρία, κάτοικο Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Πέμπτης, 30 Ιουνίου, 2023, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν εναντίον άντρα ηλικίας 25 ετών, ενώ αυτός βρισκόταν σε υποστατικό στη Λευκωσία. Κατά την επίθεση, ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 25χρονο.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα, κοντά στην αριστερή του μασχάλη, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, πιθανόν να φέρει και επιφανειακό τραύμα στον αριστερό πνεύμονα. Αυτός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.


donate

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.