Υπό την ευθύνη του Γραφείου Ευημερίας η 4χρονη που εντοπίστηκε στη νεκρή ζώνη


Ανακοίνωση για την 4χρονη που εντοπίστηκε σήμερα στη νεκρή ζώνη στην Αθηένου, εξέδωσε το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας. 


 


Όπως σημειώνει, ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για τον εντοπισμό, από μέλη των Ηνωμένων Εθνών, ασυνόδευτου ανήλικου κοριτσιού σε περιοχή της Αθηένου. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και Λειτουργός παρέλαβε το παιδί, θέτοντάς το υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.


 


Στο παιδί παρέχονται εξ αρχής όλες οι υπηρεσίες φροντίδας και μέριμνας, και λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας του, με την εμπλοκή όλων των αρμόδιων επαγγελματιών στη λήψη αποφάσεων που το αφορούν, αναφέρει η ανακοίνωση. 


 


Το ανήλικο κορίτσι θα παραμείνει υπό την ευθύνη και την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο. 


Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας βρίσκονται σε επικοινωνία και συντονισμό με την Αστυνομία Κύπρου και τις άλλες αρμόδιες Αρχές, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του παιδιού, έχοντας στο επίκεντρο των ενεργειών τους τη διασφάλιση του συμφέροντός του, καταλήγει η ανακοίνωση. 


 


Διαβάστε επίσης 


 


 


Πηγη δημοσιεύτηκε στο

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.